با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، باید نگاه دقیقتری به نوع تغذیه و تهیه غذاها داشته باشیم.
یکی از گروههای غذایی که بهتر است در این ماه کمتر استفاده شود، گروه چربیها و غذاهای پرچرب است. بهطورکلی بعد از مصرف غذای چرب، برای هضم و جذب چربیها، صفرا ترشح میشود. براساس میزان مصرف چربی، مقدار ترشح صفرا متغیر خواهد بود البته مقداری از صفرا از طریق خون جذب میشود و مقداری از آن به نواحی انتهاییتر روده میرسد و در آنجا به وسیله میکروبهای موجود در روده، تخمیر میشود و مواد حاصل از این فرآیند، خاصیت سرطانزایی پیدا میکنند درنتیجه عادت به خوردن غذاهای چرب، احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد. مصرف این موادغذایی علاوه بر سرطانزابودن باعث چاقی و تغییر در کیفیت خواب هم میشود. در این ماه فاصله زمانی افطار تا سحر کوتاه است و باید زودتر از مواقع دیگر برای صرف غذا بیدار شویم، پس گنجاندن غذاهای چرب در افطار مناسب نیست بهتر است از غذاهای سبکی مانند فرنی، سوپ یا آش رقیق در این وعده استفاده کنید.
منبع : دکتر رضا غیاثوند بهترین متخصص تغذیه در اصفهان
https://drghiasvand.com/
بازدید : 416
جمعه 11 ارديبهشت 1399 زمان : 23:22